Vi har köpt bil! Det var iofs en vecka sen...

img_3457 (MMS)

Vi har köpt bil! Det var iofs en vecka sen men Joar ville hålla det lite hemligt ett tag. Visst är den fin?! :D


Sitter i bilen på kärsöns parkering och vä...

Sitter i bilen på kärsöns parkering och väntar in mamma och pappa. Vi ska spela lite minigolf :) idag var vi hemma hos morfar och fikade, min söta lilla morfar blev 89 idag!


Såhär snygg var jag igår på midnattsloppet...

img_6511 (MMS)

Såhär snygg var jag igår på midnattsloppet. Tyvärr så gick det inte alls så bra, tidsmässigt, eftersom att min rygg är totalt fucked up. MEN jag tog mig igenom hela loppet på en helt okej tid ändå :)


11/8-11

Sitter här i soffan med en jävla ryggvärk fortfarande. Just nu har jag en kokhet vetekudde mot ryggen och svettas ihjäl. Hur fan ska jag klara midnattsloppet på lördag?! Jag kommer totalt skita i ryggvärken och springa ändå. JAG ÄR INGEN MES! Om man kan springa i sjuk värme förra året (då tom 2 st dog) så kan jag ju fan springa med ryggvärk.

Idag ska jag och Joar dra till Olofsson Bil (SKODA) för att kolla och ev provköra bilar, om vi (läs JOAR) hittar någon bil han är intresserad av :P Sen ikväll har vi bjudit in oss hem till Sebbe och Christin för middag :P

Nu måste jag duscha!

<3

7/8-11

Hallå Hallå!
Nu är jag tillbaka från landet. Guud va sysselsatta vi har varit.!

Jag och Joar kom dit på lördagen och har gjort saker varje dag!

Söndag - Var ute med båten i Södra Dellen och brände mig en hel del :P Försökte fiska med fick inget napp
Måndag - Jag, Joar och mamma drog till Järvsö och gick på Järvzoo. Såg en hel del olika djur, t.ex. vargbebisar!
Tisdag - Vi alla drog till Hudiksvall för lite shopping och sen blev det en tripp till Sundsvall där vi shoppade loss på Ikea. Köpte nya sängar till mitt och Joars rum på landet.
Onsdag - Jag, Joar och pappa red islandshäst från 11-17, ojojoj va det gick undan! Blev en massa galopp och annat skoj. Däremot började det SPÖregna så vi alla blev sjuukt blöta men det gick jätte bra ändå!
Torsdag - Tog det lite lugnt eftersom att majoriteten av oss var lite småstela i kroppen, men lite senare drog vi och spelade minigolf och sen åt vi middag ute. JAG VANN ÖVER JOAR!
Fredag - Vi paddlade kanadensare i svågan. De 2 milen tog ca 4.5 timme med fikapauser :) Jätte mysigt!
Lördag (igår) - Kom hem till stockholm och jag fick sova i min sköna MJUKA säng <3

Idag ska vi nog bara ta det lugnt och samla upp krafterna lite med filmmys, ikväll ska vi tvätta kläder.

Tyvärr kan jag inte lägga upp några kort då min knasiga och knäppa pojkvän råkade radera alla 100 kort på min kamera, SUCK! Så ni får vänta någon vecka tills mamma kommer hem från landet så jag kan sno hennes kort.


Den här bilden är tagen då jag senast red islandshäst på landet med pappa år 05.