Clinique

Som alla vet så är jag ganska ljus i hyn (speciellt på vintern, vem är inte det lixom??) så jag har förbannat svårt att hitta en fundation som passar min hudton. MEN, igår var jag och Joar i kistá galleria och gick in till åhléns för att gå på fundation jakt =P En snäll kvinna som jobbade där hjälpte mig under kanske 30 minuter att hitta en bra fundation och det gjorde jag! Det blev den ljusasta sorten från Clinique! Ganska dyr, men det är den värd.

Efter min och Joars lilla jakt gick vi på bio och såg "min låtsas fru". Själva handlingen var rätt uppenbar och inte svår att lista ut men den var otroligt rolig och jag satt och skratta i princip konstant hela filmen. Lätt värd att se! Så jag rekomenderar att ni "hyr" filmen eller att ni ser den på bio :)Det har äntligen börjat lösa sig mellan Amanda , Jenny och mig. Livet börjar se ljusare ut! <3

Terakotta armén på östasiatiska museet. AS...

img_0372 (MMS)

Terakotta armén på östasiatiska museet. AShäftigt!!


Sitter på ungdomsmottagningen för att ta e...

Sitter på ungdomsmottagningen för att ta ett blodtryck. Det är tre st otroligt irriterande idioter här. Jag vill slå in huvudet på dem. De snackar så mkt skit och högt... Fjortisar!!! Gaaaah. De borde inte få leva..


Spagetti, köttfärs med majs och en stor sa...

img_2963 (MMS)

Spagetti, köttfärs med majs och en stor sallad med pinjenötter. Mumsig middag!


:)

Skulle vara jätte kul att veta vilka som läser min blogg. Så snälla lämna en liten kommentar så jag vet vilka ni är :)
Saknar min Marie <3 KOM HEM NU!!


Jag har äntligen fått min OnePiece :D det ...

img_8102 (MMS)

Jag har äntligen fått min OnePiece :D det är i storlek M och jag är 164 cm. Den är ganska så stor men asmysig! Om ni  inte vill ha den såhär stor  och ni är lika lång som mig ta i S isf :)


Är hemma hos min syster tillsammans med ma...

img_9975 (MMS)

Är hemma hos min syster tillsammans med mamma och myser med världens goaste Molly <3 sara bakar semlor som vi ska smaska lite på sen! :D mums!!


Är hemma hos morfar med moster Maggan och ...

img_1043 (MMS)

Är hemma hos morfar med moster Maggan och mamma och fikar :) Maya är här oxå!