28/7-11

Nu har jag äntligen SEMESTER!!

Firade början på min semester igår med att träffa underbara Christin på en fika och lite häng i stan, sen mötte jag upp underbara Marie för att fixa nagelförlängning och sen bjöd Marie mig på bio. Vi såg den nya filmen Bridesmaids.  Jag satt och skrattade igenom hela filmen. Den var helt jävla underbar! Ni måste se den!

Imorse råkade jag stänga av mitt alarm i sömnen så jag vaknade först 11.40 =S hmmm, uppenbarligen behövde jag sova. Dock vaknade jag med dunder huvudvärk och är fortfarande trött... Borde kanske äta lite frukost? Fast egentligen är det ju lunchtider nu...

Hur som helst. Idag ska jag fixa till lägenheten lite och sen är det tvättid ikväll 19-22.
Jag måste ju ha med mig rena kläder till landet! Ska bli så jävla nice att åka till landet på lördag! Ser verkligen fram emot det. Joar är väl kanske inte lika entusiastisk som jag men han tycker oxå att det ska bli skönt att komma bort från Sthlm en stund.

Jag saknar mina hundar, men snart får jag träffa dem!


24/7-11

Igårkväll var vi och firade Christin hemma hos henne och Kasper. Det började lite "segt" men efter någon timme kom festen igång och det blev riktigt partaj!
Själv så blev jag gaanska så full och det blev iofs alla där borta. Folk blev så pass fulla att det var nära på att bli slagsmål, men det blev det inte. De två killarna som var med i bråket var oense om ett ämne och den ena killen slog handen i bordet 3 gånger sen började de skrika lite, det dröjde inte många sekunder innan alla killar som var ute på balkongen och rökte var inne i lägenheten och avbröt bråket och sen var allt bra igen :)

Jag vaknade imorse dock av att jag inte mådde så himla bra, det gjorde inte Joar heller. Vi har ägnat dagen åt att ligga i soffan hos joars föräldrar och kollat på vänneravsnitt :P

Nu sitter vi i vår soffa och äter popcorn och kollar på Bridget Jones dagbok (1an)


En bild på mig och Christin från en fest sommaren -10


21/7-11

Bara 3 arbetspass kvar! Bara 3 kvar...


Världens sötaste Molly på sin 1 års dag <3


20/7-11

Sitter i soffan och slappar lite framför Cityakuten innan jag måste dra till jobbet. Jag har bara 4 arbetsdagar kvar tills jag har semester i nästan 4 veckor.
Semestern börjar med att jag och Joar ska åka upp till landet där vi ska vara i 1 vecka tillsammans med mina föräldrar. Ska bli jätte skönt att byta miljö och komma bort från Sthlm.
Väl där uppe ska jag rida islandshäst, äta god mat, paddla kanadensare, gå promenader och träna inför midnattsloppet.


Efter veckan uppe på landet tar jag och Joar tåget hem till Sthlm och hänger förmodligen här resten av semestern, OM vi inte hittar en sista minuten resa någonstans. Det beror helt på vad det är för väder här i sverige.

GAAAAAH,  bara 4 arbetspass kvar. Gud va jag längtar!

BTW, idag har jag och Joar 21 månader tillsammans <3

Sjuuukt längesen jag bloggade sist. Har in...

Sjuuukt längesen jag bloggade sist. Har inte haft tid eller ork att bry mig om bloggen, men jag ska försöka att komma igång lite smått igen. Den senaste tiden har jag bara jobbat och sovit känns det som, men snart har jag och Joar semester! Ska bli så jävla skönt!!


Btw, min patient bor i samma port som Erik...

img_2275 (MMS)

Btw, min patient bor i samma port som Erik och Molly ;)